Verstopt riool  Leeuwarden

Heb je in Leeuwarden of omgeving last van een verstopt riool? Geen nood! de door ons aangedragen professional staat altijd klaar voor iedereen met een rioolprobleem. Wanneer je contact opneemt, is een rioolspecialist snel ter plaatse om de verstopping op vakkundige wijze voor je  te verhelpen. Als rioolspecialist beschikken we over de modernste apparatuur op rioolgebied. Dankzij de benodigde kennis en kunde zul je niet lang last hebben van het rioolprobleem.

Oorzaken van een verstopt riool

Bij een verstopt riool kun je in Leeuwarden en omgeving rekenen op snelle hulp van de door ons aangedragen professional. Voorkomen is echter altijd beter dan genezen! Om deze reden is het belangrijk dat je weet hoe je een verstopping zo veel mogelijk kunt voorkomen. Een verstopt riool ontstaat namelijk nooit zomaar. Een verstopping treedt vaak op als mensen het riool gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor het is bedoeld, bijvoorbeeld door een pan frituurvet door de wc te spoelen.

Vaak worden er materialen door het riool gespoeld die er helemaal niet thuis horen, zoals vochtige of stoffen doekjes en voornamelijk vet. Riolering is alleen bedoeld voor afvalwater, toiletpapier en alles wat uit ons lichaam komt. Door de riolering uitsluitend hiervoor te gebruiken, kun je een verstopping in veel gevallen voorkomen.

Contacteer rioolservice Leeuwarden bij een verstopt riool

Ben je benieuwd naar onze werkwijze, of wil je ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact op. Onze vakmannen staan in Leeuwarden en omstreken voor je paraat. Bij spoedgevallen kun je zelfs 24/7 op ons rekenen. Bel ons op het nummer 0800 255 3733, of neem contact op via het contactformulier. Dan komen we zo snel mogelijk naar je toe!