Rioolreiniging in Leeuwarden

Een verstopping of lekkage van uw riolering voorkomen is beter dan deze repareren. Niet alleen scheelt u dat veel overlast; het voorkomt ook kosten die u anders aan reparatie moet uitgeven. Regelmatige rioolreiniging houdt uw riool in optimale staat. En als er tijdens de schoonmaakwerkzaamheden kleine mankementen worden geconstateerd, kunnen deze meteen gerepareerd worden. In Leeuwarden en omgeving kunt u voor professionele rioolreiniging terecht bij Riool Service Schaap. Zowel voor incidentele als periodieke reiniging kunt u ons inschakelen. Onze medewerkers zijn u met plezier van dienst.

Riolering ontluchten

Bij zware regenval kan de rioolontluchting sneller verlopen dan normaal. Dan is de standaard beluchting niet voldoende, en kan de rioollucht bijvoorbeeld via de wc naar boven komen. Ook kan het zo zijn, met name bij oude woningen, dat er helemaal geen beluchting bij het riool is aangebracht. Zowel voor de riolering ontluchten als voor beluchting aanbrengen kunt u bij onze vakmannen terecht. Wilt u een vetput, septic tank of regenwaterput laten legen? Ook dit behoort tot onze dienstenpakket.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze en diensten? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem in beide gevallen gerust met ons op. Vul het online formulier in, of pleeg een telefoontje naar 085 - 432 02 45. In de regio Leeuwarden staan wij voor rioolreiniging voor u klaar!