Rioolvliegjes in Leeuwarden

Kampt u met rioolvliegjes in huis? Dit wijst in veel gevallen op rioollekkage. Dat moet zo snel mogelijk verholpen worden. In de regio Leeuwarden kunt u hiervoor een specialist van Riool Service Schaap inschakelen. Met onze snelle en zorgvuldige service kunt u snel rekenen op een vlugge en passende oplossing!

Rioolvliegjes, motmuggen of latrinevliegjes?

Vaak worden de termen door elkaar gebruikt: rioolvliegjes, motmuggen en latrinevliegjes. Het gaat echter in alle gevallen om hetzelfde insect. Normaal gesproken bevinden deze vliegjes zich in het riool. Als daarbij een scheurtje of breukje ontstaat, kunnen de rioolvliegjes het riool verlaten. Bij het lek vormt zich ook slib. Dat blijkt de ideale plek voor de motmuggen om zich vlug voort te planten. Daardoor heeft u al snel te maken met aanzienlijke aantallen van deze insecten in huis. Dat is erg onhygiënisch, omdat de latrinevliegjes allerlei bacteriën uit het riool meenemen. Dat moet snel worden opgelost!

Rioolvliegjes bestrijden door het lek te dichten

Laat onze experts de rioolvliegjes bestrijden door de lekkage te verhelpen. Wanneer u contact met ons opneemt, komen we zo vlug mogelijk bij u langs in Leeuwarden of omstreken om het lek te repareren. Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 058 - 799 90 43 of door gebruik te maken van het contactformulier. We zijn in spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! Uw rioolspecialist is u bij overlast van rioolvliegjes met plezier van dienst.