Rioolvliegjes in Leeuwarden

Kamp je met rioolvliegjes in huis? Dat wijst in veel gevallen op een rioollekkage. Dat moet zo snel mogelijk verholpen worden. In de regio Leeuwarden kun je hiervoor een specialist van de door ons aangedragen professional inschakelen. Met onze snelle en zorgvuldige service kun je rekenen op een vlugge en passende oplossing!

Rioolvliegjes, motmuggen of latrinevliegjes?

Vaak worden de termen door elkaar gebruikt: rioolvliegjes, motmuggen en latrinevliegjes. Het gaat echter in alle gevallen om hetzelfde insect. Normaal gesproken bevinden deze vliegjes zich in het riool. Als daarbij een scheurtje of breukje ontstaat, kunnen de rioolvliegjes het riool verlaten. Bij het lek vormt zich ook slib. Dat blijkt de ideale plek voor de motmuggen om zich vlug voort te planten. Daardoor heb je al snel te maken met aanzienlijke aantallen van deze insecten in huis. Dat is erg onhygiënisch, omdat de latrinevliegjes allerlei bacteriën uit het riool meenemen. Dat moet snel worden opgelost!

Rioolvliegjes bestrijden door het lek te dichten

Laat onze experts de rioolvliegjes bestrijden door de lekkage te verhelpen. Wanneer je contact met ons opneemt, komen we zo vlug mogelijk bij je langs in Leeuwarden of omstreken om het lek te repareren. Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733 of door gebruik te maken van het contactformulier. We zijn in spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! We zijn je als rioolspecialist bij overlast van rioolvliegjes met plezier van dienst.