Afvoer ontstoppen in Leeuwarden

Herken je deze situatie? Het water loopt al een tijdje niet goed weg uit de gootsteen. Je neemt je voor om binnenkort eens een ontstoppingsmiddel te gebruiken, maar dan begint het te borrelen: de afvoer is verstopt.

Een verstopte afvoer is heel vervelend. Een beginnende verstopping kun je vaak zelf verhelpen, maar als er echt sprake is van een totale verstopping heb je hulp nodig. In Leeuwarden begrijpen wij dit als geen ander! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoer en riool, we staan dag en nacht voor je klaar om ervoor te zorgen dat de afvoer weer perfect werkt. We kunnen je helpen bij het ontstoppen van de afvoer van de:

  • wasbak
  • gootsteen
  • vaatwasser
  • wasmachine

Zelf de afvoer ontstoppen

Pas goed op als je probeert om zelf de afvoer te ontstoppen: veel ontstoppingsmiddelen die je in de supermarkt kunt kopen zijn erg slecht voor het leidingwerk! De afvoer kan hierdoor zelfs zodanig beschadigd raken dat vervangen de enige optie is. Kies daarom altijd zorgvuldig een ontstoppingsmiddel dat geschikt is voor de afvoer. Probeer ook altijd voordat je een chemisch middel gaat gebruiken om de afvoer te ontstoppen met behulp van een ‘plopper’. Blokkades hoog in de afvoer komen hiermee vaak goed los.

Een ontstoppingsbedrijf inschakelen

Bevindt de blokkade zich dieper in de afvoer? Aarzel in Leeuwarden dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op 0800 255 3733 en via het het contactformulier. Onze ervaren vakmannen zijn je graag van dienst! Wij ontstoppen de afvoer met behulp van ontstoppingsveren en hoge waterdruk. Het resultaat hiervan is altijd hetzelfde: je afvoer loopt weer goed door!