Uw riool in Leeuwarden laten ontstoppen

Woont u in Leeuwarden of omgeving en is uw riolering verstopt? Bij een verstopping in Leeuwarden kunt u de hulp inschakelen van Riool Service Schaap. Als specialist op het gebied van riolering kunnen we uw riool snel en vakkundig voor u ontstoppen! U hoeft deze vaak vieze klus dus niet zelf aan te pakken, het ontstoppen van uw riool kunt u met een gerust hart overlaten aan onze experts. U kunt onze rioolservice 24/7 inschakelen!

Hoe ontstoppen wij uw riool?

Bij ons ontstoppingsbedrijf bent u aan het juiste adres voor het ontstoppen van het riool. Hiervoor wordt in eerste instantie gebruik gemaakt van een veermachine. Deze vorm van ontstoppen wordt ook wel mechanische rioolreiniging genoemd. Mechanische reiniging is voornamelijk geschikt wanneer het riool is dichtgeslibd door kalk-, zeep- of vetresten die meekomen met het afvalwater. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen wordt de rioolbuis schoongemaakt. Wanneer het riool echt wordt verstopt door iets dat er niet in thuis hoort, wordt gebruik gemaakt van hoge waterdruk voor het ontstoppen van uw riool. Hiervoor zijn verschillende spuitkoppen beschikbaar, zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt.

Niet alleen verstoppingen in het riool kunnen we voor u oplossen. Ook bij problemen met de afvoer kunnen we u van dienst zijn. In Leeuwarden en omstreken zijn we u met plezier van dienst!