Ontstoppen riool Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden of omgeving en is je riolering verstopt? Bij een verstopping in Leeuwarden kun je de hulp inschakelen van de door ons aangedragen professional. Als specialist op het gebied van riolering kunnen we het riool snel en vakkundig voor je ontstoppen! Je hoeft deze vaak vieze klus dus niet zelf aan te pakken, het ontstoppen van het riool kun je met een gerust hart overlaten aan onze experts. Je kunt onze rioolservice 24/7 inschakelen! Hieronder een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij verrichten voor onze klanten:

Hoe ontstoppen wij je riool?

Bij ons ontstoppingsbedrijf ben je aan het juiste adres voor het ontstoppen van het riool. Hiervoor wordt in eerste instantie gebruik gemaakt van een veermachine. Deze vorm van ontstoppen wordt ook wel mechanische rioolreiniging genoemd.

Mechanische reiniging is voornamelijk geschikt wanneer het riool is dichtgeslibd door kalk-, zeep- of vetresten die meekomen met het afvalwater. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen wordt de rioolbuis schoongemaakt. Wanneer het riool echt wordt verstopt door iets dat er niet in thuis hoort, maken we gebruik van hoge waterdruk voor het ontstoppen van het riool. Hiervoor zijn verschillende spuitkoppen beschikbaar, zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt.

Contacteer rioolservice Leeuwarden voor het ontstoppen van je riool

Niet alleen verstoppingen in het riool kunnen we voor je oplossen. Ook bij problemen met de afvoer kunnen we je van dienst zijn. In Leeuwarden en omstreken helpen we je graag! Bel 0800 255 3733 om een afspraak te maken of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.