Toilet verstopt in Leeuwarden?

Een verstopt toilet is vervelend en zorgt al snel voor enorm ongemak. Zeker als je maar één wc in je woning hebt is het zaak om de verstopping zo snel mogelijk te laten verhelpen. In de regio Leeuwarden staan de specialisten van de door ons aangedragen professional daarom dag en nacht voor je klaar. We hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van afvoer en riolering, en zorgen ervoor dat ook jouw toilet in een mum van tijd weer perfect werkt.

Het toilet ontstoppen

Het ontstoppen van een toilet is een vervelend klusje. Vanzelfsprekend kun je hier een specialist voor inschakelen, wij zijn je graag van dienst in Leeuwarden en omgeving. Je kunt echter ook eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen. Dit doe je allereerst door uit te sluiten dat er iets in het toilet is gevallen, waardoor het water niet meer weg kan lopen. Is dit niet het geval? Gebruik dan een ontstopper of zet ontstoppingsmiddelen in.

Als de verstopping hierdoor niet verholpen wordt, bevindt de blokkade zich waarschijnlijk verder in de afvoer. Je kunt dit controleren door te kijken of het water uit de wastafel of douche wel goed wegloopt. Gaat dit eveneens moeizaam, of is er sprake van geborrel? Dan is het verstandig om een rioolexpert in de arm te nemen. Er is dan namelijk sprake van een ernstiger probleem, en professioneel ontstoppen van het riolering is in dat geval nodig.

Om contact op te nemen kun je bellen naar 0800 255 3733 of gebruik maken van het contactformulier. Wij komen in Leeuwarden graag naar je toe om het toilet te ontstoppen.