Rioolrenovatie in Leeuwarden

Zit u al een tijdje erover na te denken om uw riool te laten vervangen? Bijvoorbeeld omdat u de laatste tijd regelmatig te maken heeft met lekkages of verstoppingen of het riool? Misschien is er dan ook een andere oplossing mogelijk. In veel gevallen is rioolrenovatie een goede optie. Uw riolering ligt er daarna weer bij als nieuw! In de regio Leeuwarden kunt u hiervoor Riool Service Schaap inschakelen. Onze vakmannen hebben veel ervaring in rioolreparatie. We zijn ook u met plezier van dienst!

Rioolrenovatie door relinen

Een riooltechniek die wij voor rioolrenovatie vaak toepassen, is relining. Hierbij brengen we een kous aan in het riool. Dat doen we via een put. Dat scheelt u veel overlast, omdat het openbreekwerkzaamheden voorkomt. Deze kous laten we uitharden, bijvoorbeeld met behulp van UV licht of stoom. Daardoor vormt zich als het ware een een extra laag in de buis, waardoor de zwakke plekken bedekt worden. Dankzij relinen kan uw riool daarna weer jarenlang mee.

Schakel bedrijfsnaam in voor een rioolrenovatie

Wilt u ons inschakelen voor rioolrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online contactformulier in, of bel ons op het nummer 058 - 799 90 43. Ook voor meer informatie over onze diensten en werkwijze kunt u ons contacteren. In Leeuwarden en omstreken staan we voor u klaar!