Rioolrenovatie in Leeuwarden

Denk je er al een tijdje over na om je riool te laten vervangen? Bijvoorbeeld omdat je de laatste tijd regelmatig te maken hebt met lekkages of verstoppingen van het riool? Misschien is er dan ook wel een andere oplossing mogelijk. In veel gevallen is rioolrenovatie een goede optie. De riolering ligt er daarna weer bij als nieuw! In de regio Leeuwarden kun je hiervoor de door ons aangedragen professional inschakelen. Onze vakmannen hebben veel ervaring in rioolreparatie. We zijn ook jou met plezier van dienst!

Rioolrenovatie door relinen

Een riooltechniek die wij voor rioolrenovatie vaak toepassen, is relining. Hierbij brengen we een kous aan in het riool. Dat doen we via een put. Dat scheelt je veel overlast, omdat het openbreken van bestaande constructies voorkomt. Deze kous laten we uitharden, bijvoorbeeld met behulp van UV licht of stoom. Daardoor vormt zich als het ware een een extra laag in de buis, waardoor de zwakke plekken bedekt worden. Dankzij relinen kan het riool daarna weer jarenlang mee.

Schakel bedrijfsnaam in voor een rioolrenovatie

Wil je ons inschakelen voor rioolrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het online contactformulier in, of bel ons op het nummer 0800 255 3733. Ook voor meer informatie over onze diensten en werkwijze kun je ons contacteren. In Leeuwarden en omstreken staan we altijd voor je klaar!