Rioollekkage Leeuwarden

Vermoed je met een rioollekkage te maken te hebben? Wacht dan niet langer, maar laat er meteen een rioolspecialist naar kijken. Zo voorkom je dat er aanzienlijke schade aan je woning en/of eigendommen ontstaat. In de regio Leeuwarden kun je bij een (vermoeden van) lekkage altijd terecht bij  de door ons aangedragen professional. Onze ervaren medewerkers kijken of er sprake is van een lek. Is dat het geval? Dan lossen we de problemen vervolgens meteen voor je op! De overlast is dan vlug voorbij.

Gevolgen van rioollekkage

Wanneer je met een lekkage van de riolering kampt, kun je met diverse vervelende gevolgen te maken krijgen. Rioolvliegjes kunnen dan het rioolstelsel verlaten en zich door je woning verspreiden. Omdat deze insecten allerlei bacteriën meenemen uit het riool, is dat bijzonder vervelend. Ook rioolstank kan een gevolg zijn van een lek. Je ruikt dan een vochtige, muffe lucht in huis. Om deze overlast op te lossen, is het noodzakelijk om het lek te laten dichten.

Schakel de door ons aangedragen professional in bij een rioollekkage

Wil je af van de rioollekkage? Neem dan contact op met onze vakmannen. We bieden je bij dringende gevallen een 24-uurs spoedservice. Dat betekent dat je ons elk moment van de dag kunt bereiken. We komen vervolgens zo vlug mogelijk bij je langs. Aarzel daarom niet wanneer je een rioollekkage vermoedt, en bel ons op 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het contactformulier. We zijn je in Leeuwarden en omstreken met plezier van dienst!