Rioollekkage in Leeuwarden?

Vermoedt u met rioollekkage te maken te hebben? Wacht dan niet langer, maar laat er meteen een specialist naar kijken. Zo voorkomt u dat er aanzienlijke schade aan uw woning en/of eigendommen ontstaat. In de regio Leeuwarden kunt u bij een (vermoeden van) lekkage altijd terecht bij Riool Service Schaap. Onze ervaren medewerkers kijken of er sprake is van een lek. Is dat het geval? Dan lossen we de problemen vervolgens meteen voor u op! De overlast is dan vlug voorbij.

Gevolgen van rioollekkage

Wanneer u met een lekkage aan uw riolering kampt, kunt u met diverse vervelende gevolgen te maken krijgen. Rioolvliegjes kunnen dan het rioolstelsel verlaten en zich door uw woning verspreiden. Omdat deze insecten allerlei bacteriën meenemen uit het riool, is dat bijzonder vervelend. Ook rioolstank kan een gevolg zijn van een lek. U ruikt dan een vochtige, muffe lucht in huis. Om deze overlast op te lossen, is het noodzakelijk om het lek te laten dichten.

Schakel ons in

Wilt u af van de rioollekkage? Neem dan contact op met onze vakmannen. We bieden u bij dringende gevallen een 24-uurs spoedservice. Dat betekent dat u ons elk moment van de dag kunt bereiken. We komen vervolgens zo vlug mogelijk bij u langs. Aarzel daarom niet wanneer u rioollekkage vermoedt, en bel ons op 085 - 432 02 45. We zijn u in Leeuwarden en omstreken met plezier van dienst!