Verstopping in de badkamer?

Het is de bedoeling dat de badkamer in uw woning een prettige ruimte is, waar u zich kunt opladen voor een nieuwe dag of waar u juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren.

Door uw gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van uw wastafel, toilet, douche of bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygiëne leidt dit al snel tot een blokkade.

Ontstoppen van sanitair in Leeuwarden

Beginnende verstoppingen kunt u vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Een ernstige verstopping in de badkamer kunt u echter beter overlaten aan specialist. In Leeuwarden en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen, we verhelpen dan ook gegarandeerd het probleem.

Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer.

Bel ons op 058 - 799 90 43 of vraag een offerte aan via het contactformulier wanneer u te maken heeft met een verstopping in uw badkamer. Dan komen we snel langs om de verstopping te verhelpen.