Een verstopping in de badkamer

Het is de bedoeling dat de badkamer een prettige ruimte is in je woning is, waar je je kunt opladen voor een nieuwe dag of waar je juist optimaal kunt ontspannen. Een verstopping kan dit gevoel echter ernstig verstoren.

Door de gehele badkamer loopt leidingwerk, wat betekent dat een verstopping vrijwel overal kan ontstaan: in de afvoer van de wastafel,┬á het toilet, de douche of het bad, of dieper in de riolering. Verstoppingen in de badkamer ontstaan vaak door het wegspoelen van grote hoeveelheden shampoo, douchegel en scheerschuim, hierdoor slibben de leidingen langzaam dicht. In combinatie met plukken haar of bijvoorbeeld dameshygi├źne leidt dit al snel tot een blokkade.

Ontstoppen van sanitair in Leeuwarden

Beginnende verstoppingen kun je vaak zelf verhelpen met behulp van de zogenaamde ‘plopper’ of een ontstoppingsmiddel uit de supermarkt. Een ernstige verstopping in de badkamer kun je echter beter overlaten aan specialist. In Leeuwarden en omgeving hebben wij veel ervaring met ontstoppen, we verhelpen dan ook gegarandeerd het probleem.

Ontstoppen in de badkamer gebeurt vaak door middel van hoge waterdruk, waarmee het leidingwerk wordt schoongespoten. Dichtgeslibde leidingen kunnen ook worden schoongefreesd met onze mechanische veermachine. Welke methode we inzetten wordt pas ter plekke duidelijk en hangt af van de specifieke situatie in de badkamer.

Bel ons op 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het contactformulier wanneer je te maken hebt met een verstopping in de badkamer. Dan komen we snel langs om de verstopping te verhelpen.